Israelkväll i Stockholm! 2017

22 Mar 2017 03:011380

Söndagen den 19 mars kl 18.00 är du välkommen till en härlig Israelkväll i Stockholm, med israelisk gästtalare, israelisk underhållning, en god middag och insamling till vårt arbete i Israel.
Traditionen fortsätter - våra Israelkvällar är riktigt festliga, vi håller Israels fana högt och är stolta och glada över landet!
(Av säkerhetsskäl kan vi dessvärre inte ange lokalen offentligt, mejla oss på info@israelinsamlingen.org så berättar vi. Men det är fina lokaler i centrala Stockholm.)
Den spännande israeliske generalen Aharon Zeevi Farkash, tidigare chef för Israels militära underrättelsetjänst är vår hedersgäst och gästtalare.
Vi får njuta av fin israelisk underhållning genom Meital Hochman och Amir Schraiber.
Svensk gästtalare är skribenten, debattören och prästen Annika Borg, välkänd Israelvän som bl a kämpar mot Svenska Kyrkans antiisraeliska linje.
Profilen och Israelvännen Calle Schulman är kvällens konferencier.
Förutom trevligt umgänge, god mat och underhållning samlar vi naturligtvis in pengar till våra projekt i Israel, och har även ett lotteri med fina vinster.
Du väljer själv hur din gåva ska användas, vi har många viktiga ändamål du kan öronmärka gåvan till.
I år är det 50 år sedan Jerusalem kunde enas som Israels huvudstad, och vi gör därför en särskild insats för ett projekt på Hadassah-sjukhuset i Jerusalem.
Hjälp oss hjälpa israeliska kvinnor att tidigt diagnosticera och behandla bröstcancer!
Ger du en gåva på 5 000 kr eller mer får du ett särskilt Jubileumsdiplom.
Du kan köpa din biljett till Israelkvällen redan nu. Självkostnadspriset är 395 kr/person och du beställer din biljett via bg 671-6609, pg 45 42 60-1 eller swish 1234 21 8889 (ange Israelkväll som referens).
Du kan också köpa här på hemsidan, klicka här och betala direkt med VISA eller MC (ange Israelkväll som ändamål).
Ange tydligt att din betalning avser Israelkvällen.
Är ni flera som anmäler er separat men önskar sitta tillsammans, måste vi veta det i förväg eftersom det är bordsplacering.
Vi behöver anmälan inkl betalning senast den 8 mars.

Read more